Monday, 1 January 2018

DAP Guna Strategi Zionis PecahBelahkan Parti Melayu


Jelas dan terang DAP menggunakan strategi ala Zionis untuk memecah belahkan parti Melayu bagi memastikan matlamat politik mereka untuk mentabdir negara ini tercapai.
 Strategi  DAP ialah dengan mempengaruhi parti Melayu yang lemah dengan menawarkan talian hayat politik.

DAP telah menggunakan talian hayat politik untuk mempengaruhi parti Melayu yang lemah dan setelah dia (DAP) mendapat sokongan daripada parti Melayu yang lemah, DAP akan bertindak memecahkan parti Melayu

“Ini adalah strategi ala zionis di mana kalau tidak boleh lawan, dia akan menimbulkan kekeliruan. Jadi, DAP ada kecenderungan menggunakan pendekatan yang hampir sama.
Cara itu juga turut digunakan DAP untuk menakut-nakutkan rakyat terutamanya masyarakat cina dengan harapan mereka berada di belakangnya.

Menurut Timbalan Presiden Parti Cinta Malaysia (PCM), Mejar Datuk Huan Cheng Guan  DAP bukanlah parti yang ingin melihat keamanan dan kemakmuran di kalangan rakyat yang terdiri daripada berbilang kaum, bangsa dan agama, tetapi mereka sebuah parti yang punyai matlamat untuk memecah-belahkan kaum di negara ini.

Lihat di Pulau Pinang Sebelum memerintah, mereka (DAP) tiada masalah. Tetapi lihat apa yang berlaku selepas mereka berjaya tawan Pulau Pinang? Berani bertegas menyatakan Negara akan aman tanpa DAP.

"Lihat sahaja di Pulau Pinang, dulu tiada masalah untuk meraikan perayaan yang besar, tapi kini, perayaan Thaipusam diadakan dua perbarisan yang berlainan mengikut kasta...itu menunjukkan DAP sengaja nak pecah belahkan kaum India di sana.

Ada yang kata DAP ni Developer Action Party atau pun Damn Arrogant Party kerana sikap sombong dan angkuh mereka dan ghairah menarah bukit-bukau sehingga menyebabkan banjir lumpur yang amat teruk berlaku di Pulau Pinang,
Bila orang melayu hendak sedar, agaknya hilang semua kuasa baru mahu tepuk dahi. Ingatlah masa itu sudah terlambat. Bangkitlah wahai bangsa ku!
Reactions: